Klimagårdens Distance og TREC udstyr
Guldborgvej 90

4990  Sakskøbing

Bechers90@hotmail.com

Tlf.  26 21 69 63

 

Åbningstider i butik:
Tirsdag – Fredag: 13.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

www.klimagaardensrideudstyr.dk

 

Bestilling

På www.klimagaardensrideudstyr.dk kan du bestille varer via vores website. Har du forespørgsler til varer, som ikke er på vores side, er du velkommen at kontakte os. Vi tager forbehold for udsolgte varer, og udsalgs/nedsatte varer, i forhold til vores lagerbeholdning. Vær opmærksom på at farver på billeder kan være svære at gengive. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Du skal være fyldt 18 år for at handle på klimagaardensrideudstyr.dk – er du under 18 skal du have samtykke fra dine forældre.

 

Leveringsinformation

Klimagården bruger GLS som pakkelevering, og lagervarer vil almindeligvis blive afsendt indenfor 1-3 arbejdsdage. Klimagården tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering, men ellers vil leveringstiden være 2-3 dage, når pakken er afsendt. Leveringstiden kan dog variere, ved bestillingsvarer, grundet vores leverandører i udlandet.
Forsendelse med GLS er nemt, hurtigt og enkelt. Er du ikke hjemme når pakken leveres – bliver der lagt besked til dig og du kan hente pakken i nærmeste pakkeshop. Du vil få en mail med pakkens track and trace nr. og kan

derefter følge din pakke på GLS-pakkeshop.dk

Klimagaardensrideudstyr.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser hos GLS. Vi forbeholder os retten til forsinkelser i spidsbelastningsperioder.

Fragtpriser:
Afhent din pakke på Klimagården : 0,- kr.
Danmark – Standardlevering (1-3 dage): 39,- (uanset pakkens størrelse)
Udlandet: Ring for pris

 

Betaling

På Klimagaardensrideudstyr.dk kan du betale med: Visa, Visa/Dankort, Mastercard.

Klimagården beskytter alle dine kortoplysninger, som du indtaster ved køb af varer.

Dette betyder, at uvedkommende ikke kan få adgang til at aflæse dit kortnummer eller andre informationer, under transaktionen med paylike.

Alle priser er angivet i DKK, danske kroner, inkl. dansk moms.

Beløbet hæves først på din konto, når transaktionen godkendes.

Det er gratis at betale i webshoppen, der er ingen kortgebyrer.

 

Reklamation

Klimagården yder 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader, slitage og ringe vedligeholdelse. Ved reklamation skal Klimagården ALTID kontaktes inden varen sendes retur, enten på E-mail eller telefonisk. Derudover skal du vedlægge en kopi af ordreseddel, skrive dit telefonnummer eller mail-adresse, samt en årsagsbeskrivelse, når varen sendes retur. Alle reklamationer skal være rengjorte, ved tilbagelevering, i modsat fald, forbeholder vi os ret til dækning af omkostninger. Du betaler selv for at returnere varen. Pakken skal sendes direkte til:

Klimagården

Guldborgvej 90

4990  Sakskøbing

DK

 

Returnering og fortrydelsesret

Varer der ønskes returneret, skal vi have modtaget i butikken indenfor 30 dage.

Du betaler selv for returneringen.

Varens stand:
Varen skal være ubrugt og i original emballage, i modsat fald, forbeholder vi os ret til dækning af omkostninger. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug – varen skal stadig kunne sælges, som var den ny.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, vil pengene for produkterne blive udbetalt til kunden, når den returnerede ordre er fysisk modtaget på vores lager. Vi vil refundere beløbet via kontonr. eller mobilpay. Beløbet vil blive tilbageført i løbet af 14 dage.

 

Persondatapolitik

For at kunne indgå aftale med os på Klimagården har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonummer
E-mail-adresse

Vi registrer og videregiver dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig – dette gælder virksomheden GLS.

Personoplysningerne registreres hos Klimagården, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af det udtrykkelige samtykke(handelsbetingelser), således at du er informeret præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Jane Petersen på Klimagården har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Klimagården er Jane Petersen

Oplysninger afgivet til Klimagården videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Kontakt

Tøv ikke, spørg endelig!

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe eller skrive. Vi anbefaler at du ringer, da det er sådan, vi bedst muligt kan rådgive/hjælpe dig. Det er muligt at skrive til os døgnet rundt.

Telefon: 26 21 69 63
Email: Bechers90@hotmail.com

Du kan også skrive til os, via vores Facebookside: https://www.facebook.com/klimagaarden/

I alle afsnit er Klimagaardensrideudstyr/Klimagårdens Distance og TREC udstyr – nævnt som Klimagården

cvr. Nr. 21364843